Nokia 2690 Legendaris / New / Segel

Nokia 2690 Legendaris / New / Segel

Ngiring icalan Handphone Nokia Terbaik dimasanya
Type : Nokia 2690
Warna : merah Pink / Biru / hitam / putih
Barang : New / Gress
Garansi 1 bulan
Type Nokia 2690 seeur manfaatna 
Nokia unyu unyu
- baterei hemat daripada Android
- ngirit artos da harga murah kacida
- tidak membuat kecanduan da Sanes Android nu sok dioprek jol pencet kaditu kadiyeu
- tahan banting tiasa dicobian kanggo ngabaledog begal / maling, dijamin bocor sirahna, coba Mun Android nu bocor di jamin layar lcdna
- tiasa dipake telpon sepanjang waktu sinyal full teu jiga Android da Nokia jadul mah teu acan 4G jadi moal luplep
- tiasa dipake SMS, jiga balik deui Ka masa masa bujang ngetik jiga pake mesin TIK
- tiasa dipake kalkulator meh teu salah ngitung
Layar TOS warna
Sim Card gsm sadayana asup
TOS Aya kamera na, dijamin bening kos bujur munding
Kelengkapan
- unit HP
- dus
- manual book
- charger.
Mangga diamparkeun recehna
Tiasa dianggo kado Ka aki/Nini di lembur insya Allah barokah
Siap cod : buah batu/Soekarno-Hatta/Gedebage/Kiaracondong/Antapani/Arcamanik/Tegalega/Padjajaran/Cicendo/Baleendah/Leuwipanjang
Tiasa dijajabkeun ka bumi/kantor.
(Ongkos bensin saridhona) sama2 pengertian
Hargi : 249.900
Tiasa nego upami nyandak luwih ti hiji
Reseller / toko / konter nego via SMS / telepon Weh.